0

Shibari Bondage: De betoverende kunst van erotisch knopen

Hallo, sexy avonturiers en nieuwsgierige ontdekkers! Welkom bij onze altijd prikkelende blog bij SM Speeltjes. Vandaag duiken we in de betoverende wereld van Shibari bondage, een eeuwenoude kunst die een essentieel onderdeel vormt van de boeiende BDSM-gemeenschap.

Wat is Shibari bondage?

Voor degenen die zich misschien afvragen: "Wat is Shibari bondage?" - goed, dat is precies waarom we hier zijn. Shibari is een traditionele Japanse vorm van bondage, die zich onderscheidt door de complexe en esthetisch prachtige knooppatronen. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk; de fysieke beperkingen zijn slechts het halve verhaal. Shibari bondage is ook een emotioneel spel van macht en overgave.

Beginnen met Shibari bondage kan in het begin intimiderend lijken, maar wees niet ontmoedigd! Zoals bij elk nieuw avontuur, is de sleutel om langzaam te beginnen en je comfortabel te voelen bij elke stap van de reis. Onze site heeft een overvloed aan bondage-speelgoed en hulpmiddelen die perfect zijn voor beginners om mee te beginnen.

Shibari technieken

Hoewel Shibari technieken uitgebreid en complex kunnen zijn, is het belangrijkste ingrediënt een respectvolle en consensuele relatie tussen de partners. Het is altijd belangrijk om duidelijk te communiceren over je comfortniveaus, grenzen en veilige woorden. Immers, het doel is om van de ervaring te genieten - voor alle betrokkenen!

Laten we eens kijken naar de verschillende Shibari technieken en hoe je ze zelf kunt oefenen. In de eerste plaats zijn er veel verschillende stijlen van knopen en bindingen, van eenvoudige pols- en enkelbindingen tot meer complexe full-body harnassen. Of je nu een beginner of een ervaren bondage meester bent, er is altijd een nieuw patroon om te leren en te verkennen. Voordat we verdergaan moeten we je even waarschuwen. Het beoefenen van Shibari vereist zorgvuldigheid, kennis en oefening. Bij het binden kan het zenuwbeschadiging veroorzaken als het niet correct wordt gedaan. Zorg altijd dat je goed geïnformeerd bent en neem, indien mogelijk, lessen van een deskundige. Daarnaast is het belangrijk naar oplettend naar elkaar te luisteren. Tevens raden we voor beginners aan om een speciale bondageschaar binnen handbereik te houden. Dit kan eventueel ook een veiligheidschaar zijn die je in sommige verbandozen tegenkomt. Laten we een aantal bekende knopen/patronen doornemen:

Shibari Bondage

Single Column Tie: Dit is het meest basale patroon in Shibari. Het betreft het binden van een enkel lichaamsdeel - bijvoorbeeld een pols, enkel, of taille. Het wordt vaak gebruikt als startpunt voor complexere patronen.

Double Column Tie: Dit patroon is een uitbreiding van de Single Column Tie, en wordt gebruikt om twee lichaamsdelen samen te binden, zoals beide polsen of beide enkels. Dit kan nuttig zijn in verschillende bondage scenario's.

Box Tie (Gote Shibari): Dit is een van de meest herkenbare Shibari patronen, waarbij het bovenlichaam wordt gebonden in een reeks diamantvormige patronen. Dit patroon is vaak te zien op foto's van Shibari, vanwege de aantrekkelijke esthetiek en de intense ervaring die het kan bieden aan het model.

Futomomo (Dijbindbinding): Dit patroon omvat het binden van het been in een gebogen positie, waardoor het model niet kan staan of lopen. Het is vaak een onderdeel van meer complexe suspensie technieken.

Karada (Touw Jurk): Dit is een decoratief patroon dat het hele lichaam kan bedekken met een complex web van touw. Het heeft minder te maken met fysieke beperking en meer met het creëren van een visueel aantrekkelijke look.

Hishi Karada (Diamond Body Harness): Dit patroon wordt vaak gebruikt in fotografie en prestaties. Het omvat een reeks diamantvormige patronen over het hele lichaam, wat resulteert in een harnas-achtig uiterlijk.

En dat is het dan - een korte inleiding tot de wereld van Shibari bondage. Of je nu geïnteresseerd bent in de esthetiek, de sensuele spanning of het krachtspel, Shibari bondage biedt een fascinerende en erotische manier om je seksualiteit te verkennen.

Nieuwsgierig geworden? Ga eens naar onze bondage touwen pagina, blader door onze selectie van bondage speeltjes, en begin je Shibari avontuur vandaag nog. En vergeet niet, dit is een veilige en oordeelvrije zone. Dus laat je fantasie de vrije loop en laat de knopen spreken! Vergeet niet dat de ontdekkingsreis net zo opwindend is als de bestemming.

Blijf veilig, blijf sexy en tot de volgende keer, SM Speeltjes liefhebbers!

Shibari bondage

Secret Pleasure Chest - Black Fantasy

€ 49,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Zwart Bondagetouw - 10 Meter

€ 19,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Secret Pleasure Chest - Red Dragon

€ 49,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Rood Bondagetouw - 10 Meter

€ 19,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Bondage Safety Scissor - Black

€ 14,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Hennep Bondagetouw - 5 Meter

€ 14,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis
Touw Glow in the Dark 10m - Neon Groen

€ 39,99

Voor 23:30 uur besteld, zondag in huis